Hvad blev der af diktatorsønnens Ferrari F40?

En Youtuber vil have en Ferrari F40, men ikke hvilken som helst Ferrari F40.

Det skal nemlig være den 2.9-liters V8 twinturbo-sag, som Saddam Hussien søn, Uday Hussien, ejede, indtil amerikanerne invaderede i 2003 Irak og tog magten fra dikatorfamilien.

Alligevel har youtuberen Ratarossa sat sig for at finde bilen.

Med hensyn til F40’eren er der bare ét ‘lille’ problem. Ingen ved rigtig, hvor den er. Den er sidst set i netop Irak, og her skulle den eftersigende stadig befinde sig.


Egentlig skulle dette eksemplar af F40’eren slet ikke kunne eksistere i dag. Før amerikanerne invaderede Irak, beordrede Uday Hussien nemlig sin bilsamling, der talte op mod 1.000 biler, brændt.

Diktatorsønnen ville hellere se sin prægtige samling gå op i røg end at lade den falde i andre hænder. Selv blev Uday Hussien dræbt af amerikanske styrker i 2003.

LÆS OGSÅ: Hvad blev der af diktatorsønnens Gemballa-Bimmer?

Men på en eller anden måde undslap Ferrari’en dog de flammer, den var tiltænkt.

Hvor den præcist befinder, er der dog delte og mange mening om. De fleste peger dog på, at Ferrari’en stadig er Irak. Billeder af bilen viser dog en italienske super-sportsvogn, der har set bedre dage. Meget bedre.

Af kommentarfeltet til Ratarossas video om bilen fremgår det blandt andet, at en irakisk samler købte bilen så sent som sidste år, men at selvsamme samler i dag er død.

Andre mener at have set bilen i byen Erbil i det nordlige Irak.

Der skulle endda findes klip på Facebook, der viser bilen kørende rundt i det mellemøstlige land.

Ratarossa er så opsat på at finde bilen, at han har lavet en hel hjemmeside i jagten på bilen. Hvis man ved noget, kan man sende tip ind. Det er også her, at man kan se de sidst kendte billeder af bilen. De er fra 2012.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre mellem billederne af den ‘forsvundne’ Ferrari 


Reklame: