Her venter over 100 nye Corvetter på at blive knust


Der er ikke noget at gøre. Efter en tornado tidligere på måneden ramte en General Motors-fabrik i Kentucky er op mod 120 biler blevet skadet i en grad, så de ikke kan genopbygges.

Tidligere på måneden hærgede en tornado i den amerikanske by Kentucky. Det gik blandt andet ud over General Motors fabrikken Bowling Green, hvor Corvette C8-modellen produceres.

Uvejret beskadigede omkring 120 biler i sådan en grad, at de ikke kan genopbygges forsvarligt. Det skriver blandt andre Carscoops.

Nu er der via Facebook-brugeren Korlen Werner dukket nye billeder af bilerne op på siden CorvetteBlogger. Et trist syn der viser de mange biler, som kun venter på én ting – nemlig at blive knust.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Det er sandsynligt, at endnu flere Corvetter end det nuværende antal på 120 køretøjer skal skrottes. Bilerne på disse billeder er nemlig kun dem med de mest åbenlyse skader. I disse dage gennemgår personalet på fabrikken resten af de færdiggjorte biler for skader.

Alt sammen for at sikre at bilerne er egnet til vejene. Ejerne af de ødelagte biler vil blive kontaktet af deres lokale Chevy-forhandlere, så løsninger kan komme i stand, har General Motors fortalt.

Fabrikken bød i brand
Skaderne på selve fabrikken var betydelige nok til at standse produktionen. Blandt andet fordi der som følge af uvejret opstod brand i bygningerne. At de mange ødelagte Corvetter nu skal erstattes af nye biler, forsinker blot den generelle produktion yderligere, lyder meldingen.

Artiklen fortsætter efter videoen:

En talsmand fra Bowling Green-fabrikken har tidligere udtalt sig om ødelæggelserne til CorvetteBlogger.

– Vi kan bekræfte, at branden, der fandt sted som følge af tornado-uvejret på Bowling Green Assembly-fabrikken tidligt lørdag morgen (11. december) har forårsaget skader på anlægget, herunder på dele af taget og en medarbejderindgang.

Reklame-video:


Bjørn Skjærup er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? så skriv til bj@boosted.dk