Her knalder politiet færre for ulovligt gaderæs

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Hellerupugen i Skagen var ikke det eneste, som har lagt beslag på politiets opmærksomhed denne sommer. Men genrelt har der været mindre at lave.

Nordjyllands Politi har haft mindre at lave. I hvert fald i forhold til tidligere års kontroller i sommerlandet. Både under den meget omtalte ‘Helleruge’ i Skagen, men også sådan helt generelt har det været en sommeruge af de sløjere.

I hvert fald når det kommer til bøder for færdselsforseelser. Det konstaterer  politikommissær Jes Falberg i en pressemeddelelse. For mens Motorstyrelsen efter kontroller i både Nordjylland og Nordsjælland skal se på afgiftssager i hvert sjette tilfælde, var der ikke meget gaderæs at se til for Nordjyllands Politi.

Der var dog lige en forsamling i Skalborg ved Aalborg, skriver politiet. Her dristede en motorcyklist sig til at køre på baghjul foran en færdselsbetjent i civil. Det førte til en sigtelse.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:




Samme aften blev en 28-årig nordmand målt til 164 km/t i sin personbil på Hirtshalsmotorvejen. Han ville ikke stoppe og kørte af motorvejen ved Øster Uttrupvej, og frem for rødt lys to gange. Da politiet fik fat i manden, viste han sig at være beruset. Ligesom han i øvrigt heller ikke havde noget kørekort.

 

Ses vi til Auto Show?


Artiklen fortsætter efter reklameblokken:




Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk