Reklame:

Her jagtede 8 politibiler vanvidsbilist

I alt ræsede 8 patruljevogne rundt efter en vanvidsbilist i Aarhus. 

Onsdag eftermiddag blev en 36-årig mand anholdt og sigtet for vanvidskørsel rundt i Aarhus. Jagten på vanvidsbilisten begyndte kl.12.50. Her gik det over for flere rødt lys og imod færdselsretningen fra Aarhus N til Aarhus Katedralskole.

LÆS OGSÅ: Var på vej efter rundstykker – så røg kørekortet i 10 år

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

En tur på godt 7 kilometer, der nu koster manden både bil og kørekort. Ifølge Stiften.dk fortæller et vidne, at 8 politibiler deltog i jagten på den 36-årige bilist, hvilket Østjyllands Politi bekræfter.

Manden er dog på fri fod igen, fordi politiet i går vurderede, at der ikke er grundlag for at varetægtsfængsle ham i sagen. Men han kommer ikke uden om en lang række sigtelser. Blandt andet for en hel stribe af færdselslovsovertrædelser, for at nægte at efterkomme politiets anvisninger og for at køre bil i påvirket tilstand, som politiet har ham mistænkt for.

Ud over mellemværendet med politiet står manden formentlig med noget af et forklaringsproblem. Hans kørsel betyder nemlig, at en 32-årig kvinde har mistet sin bil. Den har politiet beslaglagt, og man vil gå rettens vej for at den konfiskeret på statens vegne.

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?