Reklame:

Var på vej efter rundstykker – så røg kørekortet i 10 år

Der er faldet en hurtig dom i en sag om vanvidskørsel fra Randers. Her skal en 30-årig mand ti måneder i fængsel, og han må ikke køre i eller på noget som helst de næste ti år.

Først når en 30-årig mand fra Randers fylder 40, kan han igen gøre sig forhåbninger om at tage kørekort. Først skal han dog 10 måneder i fængsel. Det afgjorde Retten i Randers i denne uge.

Dommen falder, fordi manden på en motorcykel – han ikke havde kørekort til – i sidste måned forsøgte at stikke af fra politiet. Det udviklede sig til en jagt, hvor motorcyklisten både kørte på noget cykelsti, over for rødt og så tæt forbi nogle vejarbejdere, at de blev udsat for livsfare. Det skriver Randers Amtsavis.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Den kørsel koster ham nu foruden kørekortet og tiden bag tremmer også motorcyklen, som konfiskeres af staten. Dommeren lagde i øvrigt vægt på, at MC’eren er tidligere straffet. Faktisk havde han bare været på fri fod i en måned, da han forsøgte at stikke af.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?