Her er den nye BMW M2:… før du måtte se den!

Minimum 411 hestekræfter fra en 3-liters rækkesekser med dobbelte turboer. Ja, og så lige baghjulstræk. Det er opskriften på den nye BMW M2.


Det er begrænset, hvad vi ved om den nye BMW M2. For BMW vil ikke sige noget.. endnu. Men nu ved vi, hvordan den ser ud. I hvert fald bag fra. Et billede af bilens bagende er nemlig blevet lækket og delt på Instagram.

Og det giver os faktisk en ret god idé om, hvordan bilen ser ud i det hele taget. For tidligere i år dukkede billeder af bilens forkofanger også op på det sociale medie. BMW løfter sløret for hele bilen senere i år. Muligvis allerede i forbindelse med Goodwood Festival of Speed, hvor mærket også fejrer, at M-afdelingen fylder 50.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Motormæssigt holder M2’eren fat i forgængerens rækkesekser på 3-liter med dobbelte turboer. Den skulle dog allerede med ‘standardmodellen’ være mere potent end den tidligere Competition-udgave var. Det vil sige minium 411 hestekræfter og 550 Nm. Seks trins manuelt gear eller en otte-trins automatgearkasse burde der også være at vælge imellem fra start. Ligesom baby-bimmeren holder fast i forgængerens baghjulstræk.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk