Reklame:

Her er de 18 premierebiler, du kan opleve til eCarExpo

Når eCarExpo åbner fredag 27. oktober i Bella Center, sker det med hele 18 danmarkspremierer. Samtidig sker lanceringen af to nye elbilmærker på dansk grund.

Premiererne holder i kø i Bella Center den 27.-29. oktober. Intet mindre end 13 fabriksbiler og fem konceptbiler bliver vist for første gang i Danmark. Dertil kommer en række nye elbiler på det danske marked, som kun et fåtal danskere har nået at stifte bekendtskab med.

”Elbilmarkedet accelererer i Danmark, og det giver danskerne masser af nye elbiler og tilmed helt nye elbilmærker”, siger Camilla Messer Thomsen, landechef for eCarExpo Danmark.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

I år benytter Zeekr og Voyah messen til at kickstarte deres tilstedeværelse som elbilmærker på det danske marked. ZEEKR gør det med sin shooting brake 001 og SUV’en X. Tilsvarende har VOYAH danmarkspremiere på SUV’en Free, MPV’en Dream og sedanen Passion, hvor sidstnævnte tilmed er en eksklusiv europapremiere.

Renault Scenic E-Tech, Ford Explorer, Cupra Tavascan og Kia EV9
Sidste år var det et andet kinesisk personbilsmærke, BYD, som hilste på de danske bilkøbere for første gang, og siden er det gået stærkt. I år har BYD 10 elbiler med til eCarExpo – fire i udstillingen og seks til prøvekørsel. Og nok så interessant kan man ikke alene se danmarkspremieren SEAL – den er også blandt de cirka 70 elbiler, som man kan prøvekøre på messen.

Mange af de etablerede bilmærker har også danmarkspremierer på spændende elbiler. Det gælder f.eks. SUV’erne Renault Scenic E-Tech, Ford Explorer, Cupra Tavascan og Kia EV9, hvor sidstnævnte kan fås med op til syv sæder. Det samme kan den lange version af MPV’en ID. Buzz, som Volkswagen har danmarkspremiere på.

eCarExpo er en messe for eldrevne biler og opladning, så plug-in-hybridbiler er også meget velkomne. Det benytter Hyundai til at vise den nye Santa Fe Plug-in Hybrid med plads til syv personer, mens Mazda udstiller MX-30 R-EV.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Danmarkspremiere på fem konceptbiler
Flere af de i alt 24 bilmærker på eCarExpo udstiller også spændende konceptbiler. Det gælder sportsbilen Volkswagen ID. GTI Concept, som er baseret på en anden konceptbil, ID.2all, der bliver Volkswagens nye, billige elbil i minibilsklassen. I den modsatte ende af størrelsesskalaen viser Škoda den syvpersoners konceptbil Vision 7S, mens Audi stiller med den mest produktionsklare konceptbil; Audi A6 Avant e-tron concept. Desuden har Audi den spektakulære roadster Audi skysphere concept med på messen. Den vil utvivlsomt kæmpe om publikums opmærksomhed med EP9, som NIO udstiller. Med 1.360 hk er NIO EP9 eCarExpos stærkeste elbil.

Udover alle danmarkspremiererne er der også mange helt nye elbiler på eCarExpo, som kun få danskere har set eller prøvekørt. Det gælder bl.a. Volkswagens nye elektriske flagskibsmodel, ID.7, den første fuldt elektriske version af BMW 5-serie, i5, den opgraderede Tesla Model 3 og SUV’en NIO EL6. Desuden er der dugfriske elbiler fra MINI i form af Cooper og Countryman.

“Vi er stolte af, at bilmærkerne på den måde prioriterer eCarExpo, når de viser deres nyeste og bedste eldrevne biler,” siger Camilla Messer Thomsen.

Reklameblok:


Læs mere på www.ecarexpo.dk

Artiklen er en pressemeddelelse fra en bilimportør eller fra en anden aktør i det danske bilmiljø og er derfor ikke skrevet af Boosted-redaktionen. Har du kommentarer til indholdet, bedes du kontakte den pågældende importør eller aktør.

Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Nyheder direkte fra bilimportører, producenter, racerteams eller andre aktører i bilbranchen.
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?