Reklame:

Henrik Fisker trodser problemer og lover ny ‘vegansk bil med 965 kilometers rækkevidde’

Går alt efter Henrik Fiskers hoved, er Ocean snart ikke den eneste model, han lægger navn til.

Henrik Fisker har gennem tiden lagt navn til flere biler. Men lige nu er kun én af dem stadig i produktion. Nemlig Fisker Ocean.

Sådan har Fisker Inc. dog ikke tænkt sig, det skal blive ved med at være. Fisker Ronin er en elektrisk GT – eller grand tourer – med plads til fem. Og så går den 900 kilometer på samme opladning.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

I hvert fald hvis spørger Fisker selv. I et Instagram-opslag sætter den danske bilmærke-grundlægger nu lidt flere ord på ‘Ronin’ som han faktisk har omtalt tidligere.

Ronin – ikke at forveksle med Robert De Niro-filmen af samme navn fra 1998 – har nemlig ikke bare plads til fem. Den kan også sende sine passagerer fra 0 til 100 km/t på ‘mindre end to sekunder’, skriver Henrik Fisker på det sociale medie.

LÆS OGSÅ: Han har ejet 800 biler for meget i 28 år – nu sender kommunen en streng advarsel

Så hurtig er den hurtigste Ocean, der kaldes ‘Ultra’, slet ikke. Alligevel har de to biler noget tilfælles. For i lighed med Ocean vil Ronin få et vegansk interiør og i det hele taget være bygget af genbrugsmaterialer.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Et er dog, hvad Henrik Fisker siger. Noget helt andet er, hvad mærket kan levere. Alene herhjemme har bilmærket flere gange måtte udskyde leveringer af bestilte biler.

Senest har Bil Magasinet fortalt, at flere danske Fisker-kunder igen, igen må væbne sig med tålmodighed. Efter at Fisker igen har overskredet sin egen deadline.

Det betyder dog ikke, at der ikke er Fisker-biler på plader herhjemme. For det er der. Selvom de er få, og den første bil blev leveret til en dansk advokat som også er Fisker-investor.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

På Instragram er folk, der følger Henrik Fisker, da heller ikke sene til at påpege leveringsproblemerne.

– Hvad med lige at få styr på leveringen først, inden I begynder at tale om ny biler?

– Hvor er min bil?

Samme undren finder man i flere Facebook-grupper for ventende Fisker-kunder herhjemme.

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?