Reklame:

Hennings BMW opfører sig mystisk – “De kan IKKE finde ud af det”

Henning L. tror, at BMW gemmer på en generel fejl. I hvert fald når det kommer til opladning. Ikke af bilen men af telefoner.

Henning L. skrev for nylig en mail til Boosted-redaktionen. Han er nemlig en af dem, der har oplevet noget særdeles mystisk i en BMW.

Forleden kom det frem, at den trådløse opladning i BMW’er fungerer rigtig dårligt sammen med den nye iPhone 15.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Flere telefoner melder fejl. Nogle slukker helt og kan ikke tændes igen. Der er endnu ikke fundet nogen løsning på problemet, så lige nu erstatter Apple BMW-ejernes defekte telefoner.

Men Henning L. vil ikke skyde skylden på Apple. Nej. Den ligger hos BMW, mener han. For BMW har ifølge ham problemer uanset telefonmærke.

LÆS OGSÅ: Sker i 2025 – hovedstaden forbyder samtlige benzin- og dieselbiler

– Jeg tror, der er en generel fejl i BMW’s ladere. Jeg har haft tre BMW’er med trådløs ladere. I min tid med den første bil havde jeg en Samsung-telefon.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– I den anden bil havde jeg to Samsung-telefoner og en Motorola.Og med den tredje stadig en Motorola-telefonen. I alle tilfælde virker laderen næsten ikke.

– Jeg får måske et par procent på i timen, alt imens telefonen bliver meget, meget varm. Android Auto kan ikke bruges, da det bruger mere strøm, end der leveres.

– I den første bil blev telefonen så varm, at den lukkede de fleste apps ned. Hvis altså ikke den gik i et automatisk nødprogram.

Reklameblok:


Ingen hjælp på autoriseret værksted
Henning L. fortæller videre i mailen, at han har haft testere på bilerne. Og det endda på et mærkeværksted.

Men uden held. Her var beskeden, at alt var, som det skulle være. Henning kan dog samtidig konstatere, at alle telefonerne lader uden problemer på en decideret ‘lade-pad’ fra Samsung.

– Min konklusion er, at BMW bare ikke kan lave trådløse ladere, lyder det afsluttende fra Henning L.

Har du oplevet mærkelige problemer med din bil? Så skriv til webredaktør Bjørn S. Nielsen med din historie – bj@boosted.dk.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?