Annonce:

Haas vil skrive kontrakt med ny racerkører

Det er bestemt ikke sikkert, at Kevin Magnussen sidder i en Haas-racer i 2025. Særligt ikke fordi danskerens kontrakt udløber efter sidste løb i 2024-sæsonen.

Besøg vores annoncør:

Kevin Magnussen er arbejdsløs efter 2024-sæsonen. Og han kan ikke forvente, at Haas springer til med en ny Formel 1-kontrakt.

Ikke officielt altså. Desuden indrømmer Haas gerne, at man holder mulighederne åbne. Tidligere lød det ellers, at holde ville konsolidere sig med en erfaren kørebesætning i garagen.

Men nu åbner teamchef Günther Steiner, der ellers var ‘færdig med rookies’, muligheden for, at en nybegynder i Formel 1-mæssig sammenhæng kan få et sæde i Haas-garagen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Beslutningen (om at hente en rookie, red.) vil blive taget for os på et tidspunkt. Så skal du veje det op. Det er bestemt ikke den ideelle situation.

LÆS OGSÅ: Amanda fik stjålet hele sin indkørsel

– Men hvad er fordelene og hvad er ulemperne? På et vist tidspunkt har du ikke noget andet valg, og så prøver du at tage den bedst mulige beslutning, siger Steiner i et interview til Motorsport Magazin.

Tidligere har Haas givet den bare 18-årige brite Oliver Bearman chancen i to rookie-test samt træninger i både Abu Dhabi og Mexico. Men om det lige er ham, Haas er varm på, melder historien ikke noget om.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler