Annonce:

Amanda fik stjålet hele sin indkørsel

Det lyder sindssygt. End ikke Amanda Brochus ejendomsmægler har set det før. Men det har hendes kolleger.

De færreste husejere regner med, at nogen render med indkørslen. Eller det vil sige belægningen i den.

Ikke desto mindre er det præcis, hvad der er sket for den amerikanske kvinde Amanda Brochu fra Florida. Det hele skete, da hun satte sit hus til salg.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Hun blev ifølge eget udsagn og hendes søn kontaktet af mindst fem ‘entreprenører’, der ville se på hendes ejendom for nogle potentielt interesserede købere.

Det gik endda så vidt, at mindst én entreprenør var mødt op for at måle indkørslen op. Da Amanda Brochu spurgte ham hvorfor, fik hun det svar, at nogen – en mand ved navn André – havde bedt om at få betonbelægningen i indkørslen lagt om.

LÆS OGSÅ: Tesla svarer igen – anerkendt medie lyver

Det skete i første omgang ikke noget, fordi entreprenøren forlangte, at denne ‘André’ beviste, at vedkommende ejede ejendommen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Til gengæld var hele indkørslen væk bare én uge senere. Hele betonen var blevet gravet op, mens Amanda Brochu var på arbejde.

Det fortæller hun til lokalmediet WFTV. Heller ikke hendes ejendomsmægler har hørt om noget lignende før. Men hændelsen er tilsyneladende ikke så enestående, som de troede.

For på Facebook kan flere forskellige ejendomsmæglere fortælle om lignende, mindst lige så mærkelige hændelser. Selv siger Amanda Brochu, at hun ikke har de op mod 10.000 dollar, svarende til 68.000, som det vil koste at anlægge indkørslen på ny.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Så hun har oprettet en GoFundMe-indsamling, som i løbet af få dage sikrede hende hele 13.000 dollar til genetableringen af indkørslen. Dem får hun dog ikke brug for alligevel.

The Daily Mail skriver, at et firma er sprunget til med et sponsorat, der dækker alle omkostninger, efter at de hørte om sagen. Hvem der gravede indkørslen op i første omgang, er stadig ikke opklaret.


Annonce:

Annonce:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler