GTstreet R er en cabriolet med… 800 hestekræfter

Techart GTstreet R findes også som coupé. Men nu kan du få samme oplevelse bare med taget nede! Vind i håret med 800 hk - altså!

Ja, Techart GTstreet R findes også som coupé. Men forestil jer lige livet med vind i håret. Altså den vind 800 hestekræfter kan lave.

Techart tog tuningscenen med storm, da de tilbage i juni afslørede en omfattende opgradering til den nyeste generation af Porsche 911 i både Turbo og Turbo S-trim.

Coupéen kom først, men nu er den tyske tuner klar med en cabriolet. Den smider godt nok det faste tag, men overfloden af kulfiberdele bevares.Techart lover, at GTstreet R leverer reelle aerodynamiske forbederinger i forhold til fabriks-cabrioleten. Det er ikke bare tale om et mere aggressivt design. Større luftindtager sender mere luft ind til motoren – ergo mere forbrænding, flere hestekræfter.

350 km/t på toppen
Kølerhjelmen – eller hvad man nu skal kalde det på en 911’er – er lavet af kulfiber. Det samme er spoileren i øvrigt. Det barberer betragteligt af vægten.

En af turbo-modellens mest genkendelige træk er de bredere skærme. Dem har TechArt beholdt, men de er skiftet ud med nogle i et lettere materiale. Motormæssigt holder tunerne fast i opsætningen fra coupeudgaven af GTstreet R.

Det vil altså sige en 3,8-liters bokser med svimlende 800 hestekræfter og 950 newtonmeter. Nok til en topfart på 350 km/t – altså med taget nede!Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk