Reklame:

Fortvivlet Kevin Magnussen: “Det er så frusterende”

2023-sæsonen har ikke været god ved Haas. Selvom det amerikanske hold har point på kontoen, er bilen ikke fulgt med udviklingen i det øvrige felt.

2023-sæsonen er nok ikke noget, Haas-holdet vil være særlig meget for at se tilbage på, når det sidste løb er kørt i Abu Dhabi til november.

For VF-23-raceren er ikke prangende på nogen måde. Faktisk følger bilen overhovedet ikke den vej fremad, som teamet ellers oplever.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det fortæller holdets danske kører Kevin Magnussen i et interview med TV3.

– Det er frustrerende at performance så dårligt med så godt et team, siger den 30-årige racerkører bl.a.

LÆS OGSÅ: Jesper undrer sig – derfor skal p-skiven sidde nederst i højre side af forruden

Og det er bestemt ikke første gang, K-Mag lufter sine frustrationer over den Formel 1-bil, han sidder i.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Efter løbet på Monza-banen i Italien tidligere på måneden tøvede Magnussen ikke med at kalde løbet for ‘det værste i karrieren’. Haas-køreren har siden uddybet den kommentar med en forklaring om, at han ikke kunne køre bilen.

Han havde i hvert fald meget svært ved det. Forud for Singapores grand prix i denne weekend ligger Haas nummer 8 i konstruktørmesterskabet. Mens holdkammeraten internt i temaet har overhånden på pointsiden.

Tyskeren ligger med sine 9 point nummer 14 i verdensmesterskabet. Mens Magnussen halter fire pladser efter. Danskeren har bare 2 point.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?