Reklame:

Formel 1-hold overveje at skifte navn – “Det er logisk”

Teamchefen siger, at han ikke stoler på sine ingeniører og nu skal der måske et nyt navn til for at få skabt ro i garagen. 

Vi er kun 3 løb inde i 2023-sæsonen. Men indtil videre har de alle været løb, Alpha Tauri nok helst vil glemme. I marts sagde teamchef Franz Tost, at holdet ikke er til salg. Men samtidig fik han sagt, at han ikke stoler på sine ansatte.

Ingeniørerne havde ifølge den 67-årige østriger lovet noget, 2023-raceren ikke kan leve op til. Og nu lyder det fra den øvrige Red Bull-top, at ‘noget skal ske med AlphaTauri’. Måske et navneskifte er på vej.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Det vil den mangeårige Red Bull-rådgiver Helmut Marko i hvert fald ikke udelukke.

– Det er noget, vi overvejer. Det vil også være logisk, fordi AlphaTarui (et tøjmærke, red.) kun sælges i få af de lande, hvor vi kører ræs. Tre til fire stykker tror jeg. AlphaTauri-brandingen er da også lidt tilbage, siger Marko til RacingNews365.

LÆS OGSÅ: Vlado afslører, om han er blevet rig på “Politijagt”

Han peger på, at holdets største opgave ligger lige for. Der skal nemlig findes flere penge, og så skal resultaterne på banen også gå i en anden retning.

Reklameblok:
Samtidig afviste Marko dog, at Alpha Tauri er til salg. Red Bull har, mener Marko, nemlig brug for at have et ‘juniorhold’. Det hænger sammen med, at fabrikken i Milton Keynes, England, skal stå på egne ben som motorleverandør, når Honda smutter ved udgangen af 2025.

Aftalen med Ford er nemlig ikke meget andet end en pose penge for Red Bull. Omend det forlyder, at Ford vil sende et hold ingeniører, der skal komme med idéer til hybrid-delen af V6-motoren.
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?