Annonce:

Ford genopliver ikonisk modelnavn… altså måske

En ny varemærkeregistrering afslører, at Ford vil genoplive det ikoniske RS200-navn. Altså måske.

Besøg vores annoncør:

Ford har indsendt en ikke helt uvæsentlig ansøgning til det europæiske varemærkekontor, som ligger i den spanske by Alicante.

For ganske nylig har mærket nemlig igen søgt om at få modelnavnet RS200 beskyttet. Hvad Ford så har tænkt sig at bruge navnet til – eller om det overhovedet sker – vides ikke.

Det skriver Motor1.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Men kan man sin bilhistorie, dufter det lidt af rallyhistorie og de i alt 141 gadebiler af rallymonsteret RS200, som Ford byggede for at deltage i den legendariske Gruppe B-serie.

LÆS OGSÅ: Det kostede 116.000 kroner at fjerne Pernilles Ford ulovligt

Egentlig skulle mærket have bygget 200. Men ifølge den britiske hjemmeside RS200.org stoppede Ford produktionen, da den engelske motorsportsafdeling havde bygget 141 biler. Hvordan bilmærket fik lov til det, er uvist.

Men det gjorde ikke bare den centermotoriserede gadebil uhyre sjælden dengang. De givetvis færre biler, der stadig findes i dag, er uhyggeligt dyre. Nærmest umuligt at komme i nærheden af.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Tilbage i 2021 blev et af de bare 24 såkaldte Evolution-eksemplarer solgt på den amerikanske auktionside Bring A Trailer. Og det til en pris, der får de fleste til at holde ekstra godt fast i bordkanten.

Efter 57 bud sluttede auktionen kl. 19.18 lokal tid fredag den 19. marts 2021. Den heldige vinder havde på daværende tidspunkt forpligtet sig til at betale 502.500 dollar svarende til 3,4 millioner – næsten 3,5 millioner – danske kroner for bilen.

Læs flere nyheder fra og om Ford lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler