Annonce:

Fisker-aktie i frit fald: Koster nu kun én krone

Børsen i USA åbnede kl. 14.30 dansk tid med et fald i Fisker-aktien på yderligere 50 procent. Det kommer efter rygter om konkurs.

Efter et mareridt af et fald i går fortsætter Fisker-aktien med at falde. Bilmærkets aktie er nu (i skrivende stund) på 0,16 dollar stykket, efter børsen i New York åbnede kl. 14.30 dansk tid.

Det betyder, at en Fisker-aktie nu kan handles for omkring én dansk krone!

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Faldet kommer efter morgenens nyhed om, at kilder tæt på Fisker Inc. fortæller om, at virksomheden nu har hyret eksperter, der formodentlig skal rådgive om en kommende konkurs.

Samlet set er Fisker-aktien (FSR) faldet 98,26 procent siden noteringen tilbage i 2018. De 88 procent er sket de seneste tre måneder. Det skriver Nordnet.dk.

LÆS OGSÅ: Dansk bilfirma trækker sig helt fra udlandet

Virksomheden har tidligere informeret om, at de i 2023 producerede 10.193 Fisker Ocean-modeller, og heraf blev der leveret 4.929 styk. I alt havde Fisker en omsætning i 2023 på 272 millioner dollars, men samtidig lød regnskabet på et samlet tab på 761 millioner dollars (net loss).

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Dårlige regnskabstal kombineret med mangelfulde leveringer og uheldige anmeldelser – blandt andet fra en af de helt store Youtubere – har gjort det rigtig svært for Fisker. Og lige nu siger rygterne altså, at de søger rådgivning til en måske kommende konkurs.

Læs mere om Fisker her!

Opdateres.


Annonce:

Læs mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Læs mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler