Leclerc fik vildt dyrt ur stjålet af ‘fans’ – nu er det måske fundet


Ferraris Charles Leclerc har manglet sit hundedyre Richard Mille-ur siden april.

Ferrari-køreren Charles Leclerc skrev autografer, da uret ‘forsvandt’ i Italien tilbage i april. Angiveligt blev uret, der har en værdi af 2 millioner euro, både stjålet og solgt videre af nogle Formel 1-fans. Først tog de et selfie med den autografskrivende Leclerc, før de sekundet efter stak af med uret.

Men nu mener det italienske politiet at have snuset sig frem til uret. Eller i hvert fald hvor det befinder sig. Angiveligt købte en spansk byggeentreprenør uret efter tyveriet for sølle 200.000 euro. Altså en brøkdel af urets virkelige værdi. Det skriver den italienske avis Il Mattino.

Avisen fortæller, at tre tyve i første omgang forsøgte at sælge uret for 1 million euro. Men det lykkedes dem ikke. Angiveligt fordi ingen var interesseret i at købe et stjålet ur. Ikke til den pris i hvert fald.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Først da prisen blev dumpet sprang den spanske  entreprenør til. Uret er specielt fremstillet til Charles Leclerc. Det bærer endda hans underskrift på bagsiden af skiven. Richard Mille fremstillede i øvrigt kun ganske få ure i samme serie, og de bærer alle sammen den rette ejers signatur.

Om Charles Lerlec allerede har kontakt til politiet fremgår ikke af den italienske avisartikel.

Ses vi til Auto Show?


Politiet har en idé om forløbet
Det fremgår heller ikke, om tyvene er bag lås og slå. Men det lokale polit har en god idé, om hvad der skete, efter uret forsvandt fra Lerlercs håndled.

De tre tyve brugte angiveligt måneder på at finde en køber. For hver dag der gik satte de prisen ned. Altså indtil prisen ramte 200.000 euro svarende til 1,4 millioner danske kroner. Tilbage er der bare at krydse fingre for, at uret finder tilbage på det rette håndled inden længe.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk