Ferrari Daytona SP3 er allerede udsolgt


Vi kender ikke den nøjagtige pris. Alligevel melder Ferrari allerede solgt udsolgt af alle de SP3 Daytona, man havde planlagt. Altså allerede før offentligheden fik bilen at se.

Ifølge Automotive News Europe havde Ferrari allerede udsolgt af Daytona SP3, inden offentligheden fik bilen at se på det netop overståede Ferrari Finali Mondiali-event.

Alle eksemplarer, Ferrari havde planlagt at producere, er nemlig allerde snuppet af interesserede kunder. På fabrikken i Maranello bygger man da også bare 599 eksemplarer af den nye Daytona. Men det er faktisk 100 biler mere end de tidligere biler i Icona-serien –  Monza SP1 og SP2 – havde.Ifølge mediet ønskede alle 499 Monza-købere også at føje en Daytona til deres garager. De resterende 100 biler er eftersigende gået til ‘omhyggeligt udvalgte samlere’.

Daytona SP3 er en superbil med targa-tag og racer-look fra 1960’erne, en 6,5-liters V12 under hjelmen og 840 hestekræfter og 697 Nm – det er i hvert fald, hvad vi forventer. Den samme motor ligger nemlig i 812 Competizione

Pris? 2 millioner euro.. pr. styk!Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk