Ferrari Enzo smadret i vild trafikulykke


I Holland er der bare tre Enzo’er på vejene. Rettelse to. For den tredje er lige smadret i et voldsomt trafikuheld.

Ferrari Enzo. Eller Enzo Ferrari som modellen hedder, hvis vi skal være helt nøjagtige.

Her er en Formel 1-bil med nummerplader vel nok den mest rammende beskrivelse. Superbilen fra 2002 har 660 hestekræfter fra sin enorme 6-liters V12’er. Officielt blev der produceret 399 biler på fabrikken i Maranello. Nummer 400 blev skænket til selveste paven.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Og siden da er modellen kun steget og steget i værdi. Altså lige bortset fra dette eksemplar, der tirsdag morgen mødte sin skæbne under en prøvetur i Holland. Den vendte nemlig aldrig tilbage til forhandleren. I stedet plantede chaufføren den hundedyre hingst i et træ.

Hollandske medier skriver, at ‘skaderne er enorme’. Hvilket man da heller ikke skal have set ret meget på billederne for at kunne konstatere. Sammenstødet med træet flåede begge hjul i højre side helt af.

Sådanne skader for næsten enhver anden bil betyde en totalskade. Men Ferrari’en er nok for værdifuld, til at nogen tør afskrive den som det totale tab.

En ting er sikkert – det bliver dyrt!

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at se billederne fra ulykken

NÆSTE SIDE
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk