Fast & Furious-filmene slutter


Når den 11. film i serien har haft premiere, kommer der ikke flere.

Ikke bare er den kommende F9-film udskudt, den er begyndelsen til enden på et filmunivers, der tog sin begyndelse i 2001. Altså for snart 20 år siden.

Siden er der både kommet TV-serier, animations-serier og spin-off-film baseret på konceptet. Men nu ser det ud til at være slut, det skriver flere internationale medier.

Detaljer er det småt med, men de sidste to film skal eftersigende instrueres af Justin Lin. Han har i forvejen instrueret både The Fast and the Furious: Tokyo Drift, Fast & Furious, Fast & Furious 6 og altså også den kommende F9.LÆS OGSÅ: 8.000 bilister knaldet i kæmpe fartkontrol

Endnu er det også småt om de kommende films forskellige plot. Men de skulle eftersigende samle store dele af skuespillerne, som gennem tiden har optrådt i filmene.

Nyheden vil uden tvivl efterlade fans af serien med en lidt tom fornemmelse. Men at man allerede nu har besluttet sig for at finde en afslutning, giver folkene bag mulighed for at strikke et ordentlig farvel sammen.

Fast and Furious går dog ikke i graven lige med det samme. F9 er som sagt udskudt, og vil ikke få premiere før 28. maj 2021. Den 11. og sandsynligvis sidste film har endnu ikke fået premiere dato. Hverken år, måned eller dag.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk