Annonce:

Fans er rystet over nyt navn til Formel 1-hold

Chefen havde selv sagt, at det nye navn nok ville vække opsigt. Og det er da heller ikke alle fans, der tager lige positivt mod nyheden, da den efter en uges forsinkelse blev offentliggjort.

Egentlig burde vi for mere end en uge siden have kunnet fortælle om et nyt navn på konstruktørlisten i Formel 1.

Men listen, der skulle være offentliggjort den 10. december, lod vente på sig. Nu er den her dog. Og med sig har den afsløret vel nok den dårligst bevarede hemmelighed i Formel 1-paddocken netop nu.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Nemlig at Sauber/Alfa Romeo skifter navn og frem for alt til hvad. Og navnet, der nu er på plads helt officielt, vækker meget begejstring udenfor holdets egen garage.

Altså, hvis man tager reaktionerne i betragtning. Det fulde navn er intet mindre end ‘Stake F1 Team Kick Sauber’. Og det er svært at imponere med.

LÆS OGSÅ: Verdens billigste Tesla trænger til en kærlig hånd… måske to!

Også blandt journalisterne, der dækker Formel 1 helt tæt på. På BBC’s Formel 1-redaktionen er man eksempelvis blevet enige med hinanden om at skære det meget lidt mundrette navn markant ned.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det vil simpelthen blive for langt i spyttet, lyder begrundelsen fra journalisten Andrew Benson. Så BBC nøjes med at sige Sauber.

Youtuberen Matt Gallagher, der længe var ansigtet udadtil for kanalen WTF1, lægger absolut heller ikke fingrene imellem.

– Stak F1 Team Kick Sauber er måske det værste navn til et Formel 1-hold i sportens historie, skrev han som reaktion på den offentliggjorte liste over Formel 1-hold i 2024.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Der er faktisk endnu et navneskift i vente. Nemlig hos Red Bulls juniorhold. Alpha Tauri, der egentlig er et tøjmærke, står til at forsvinde. Noget, som også Red Bull-toppen har bekræftet.

Men en erstatning er altså ikke fundet endnu. Ikke officielt i hvert fald. Dog mener en bruger på det sociale medie “X” at have fundet navnet. Læs mere om det her.


Annonce:

Annonce:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler