‘Fabriksny’ BMW 3,0 CSL til salg for rigtig, rigtig mange penge

Foto: Auto Source Group LLC

Er du fan af klassiske BMW-biler, så skal du læse med her!

BMW E9 var en serie af smukke coupéer bygget tilbage i 1968 til 1975. Men måske du bedst kender modelserien for de unikke CSL-udgaver brugt til racing. Blandt andet med legenden Hans-Joachim Stuck bag rattet.

Så derfor spærrede vi hurtigt øjnene op, da vi så, at en fabriksny CSL-racer var kommet til salg. Ja, det skriver sælger i hvert fald. Nul kilometer på tælleren. Men det betyder selvfølgelig ikke, at bilen er ny, for den er oprindeligt fra 1975. Det er ‘bare’ en meget velbygget replika med ny motor fra Hartge.

Folkene bag har brugt flere år på at få den her CSL til at ligne de oprindelige racerbiler så meget som overhovedet muligt. Og resultatet ser du her. Og bilen nu til salg.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Prisen er dog i den høje ende, men til gengæld får du også en så speciel bil, at du roligt kan tage til træf eller trackday uden at være bange for, at der holder en model magen til ved siden af.

Prisen er 1.180.000 kr.

Klik her og se bilen til salg!

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Foto: Auto Source Group LLC Foto: Auto Source Group LLC Foto: Auto Source Group LLC Foto: Auto Source Group LLC Foto: Auto Source Group LLC

Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk