Dropper hovedsponsor – nu overvejer Williams F1 at sælge holdet

Foto: Williams F1

Tilværelsen har længe gjort ondt på et af F1-feltets ældste hold – nu ryger hovedsponsoren og man overvejer fremtiden.

Er Williams F1 fortid? Det ved vi ikke, men noget kunne tyde på, at et af sportens ældste hold er på vej ud af bagdøren. Eller at der i hvert fald skal en anden aktør ind på pladsen.

Så skidt står det til med forretningen Williams F1, der det seneste år har kunnet notere et tab på svimlende 13 millioner pund sidste år.

Og i dag kunne holdet så meddele, at man har revet aftalen med hovedsponsor RoKit over. Og det med ‘øjeblikkelig virkning’.

LÆS OGSÅ: Genial gut tegner biler på gamle aviser


Men det er ikke den eneste nyhed fra det engelske F1-hold. Samtidig er Formula 1-holdet nemlig formelt sat til salg, skriver TV2 Sport.

Det sker i forsøget på at redde forretningen.

– Ingen beslutning er dog taget nu, men for at det få det mest optimale resultat og for at facilitere samtaler med mulige købere, fortæller folkene bag Williams Grand Prix Engineering Ltd, er den formelle salgproces er begyndt.

Williams har haft skrækkelige sæsoner, siden man ellers i begyndelsen af Formula 1-feltets seneste V6-æra rev fine topplaceringer hjem.

Men ikke siden spaniens grand prix har holdet vundet et løb i motorsportsens kongeklasse. Og de sidste to år er holdet sluttet absolut sidst i konstruktørmesterskabet.

 

 


Reklame: