Derfor har Brabus’ S-Klasse verdens måske mest uheldige kabine

Brabus har flere gange før kastet sig over den seneste Mercedes S-Klasse. Nu er tunerne gået endnu længere. Især i kabinen.


Bortset fra navnet – ja, den nye Brabus har tilnavnet 600 Masterpiece – er den nye S-Klasse-forvandling faktisk meget lidt Brabus-agtigt. Hele bilen er nedtonet som aldrig før set på en Brabus.

Hvis vi ikke vidste bedre – og det ikke stod på bilen – kunne vi sagtens fristes til at tro, at det her ‘bare’ var en helt almindelige Maybach S580 4Matic. Normalt betyder det en V8-motor med dobbelte turboer. Men der er ikke noget normalt over S-Klassen her.

For det første er ydelsen hævet fra 503 hestekræfter til massive 600 hestekræfter og 800 Nm. Hvilket garanterer en 0 til 100 km/t-tid på 4,5 sek. Og det også selvom bilen er sænket 20 millimeter og står på massive 22″ hjul. Til gengæld må du leve med, at topfarten stadig er begrænset til 250 km/t.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
For det andet er der turkis i kabinen. Som i vildt meget. Faktisk finder du ikke en læderbetrukket overflade som ikke er turkis.. eller sort. Heldigvis, siger Brabus, vil de sy dig lige den kabine, du vil ha’. Altså bare du har penge nok.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
1
2
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk