Reklame:

Derfor har bilejeren Barry lavet verdens dårligste byttehandel

Vi kender ikke Barry. Men Barry? Du har netop lavet verdens dårligste byttehandel med din lokale Nissan-forhandler.

Ja, benzinen er dyr i øjeblikket. Og der er desværre ikke meget, der tyder på, at den sådan for alvor bliver billig igen. I hvert fald ikke lige med det første. Alligevel har vi meget svært ved at forstå Barry fra Australien.

Han har nemlig byttet sin Nissan Skyline R34 GT-R i Bayside Blue ud med… – og kan vi få en trommehvirvel – en hvid Nissan Leaf. Det betyder, at der nu står en Skyline GT-R hos Eagers Nissan i Queensland, Australien.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Vi håber, nogen har bare lidt mere hjerne (og hjerte) end Barry og i en fart får  den stakkels GT-R på vejene. Men tilsyneladende opfordrer forhandleren flere GT-R-ejere til at give deres biler i bytte for en nyere Leaf. Måske fordi der skal tømmes lidt ud i lageret.

Vi kender ikke prisen pr. kWh i Australien. Men går det som herhjemme er det ikke ligefrem billigt at være elbil-ejer længere.

LÆS OGSÅ: Afsløret på Instagram: Verdenskendt komiker købte verdens dyreste Porsche

PS: Hvis du ikke allerede har fanget det, er det hele selvfølgelig et PR-stunt.. håber vi da.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?