Denne Chrysler 300C har 971 dæmoner under hjelmen

Sjældent har USA på fire hjul lydt så brutalt

300C er en af de få børn fra det kuldsejlede ægteskab mellem Mercedes og Chrysler-koncernen. Gammel Mercedes-teknik med gangster-look gav modellen umiddelbar succes, da den kom frem i 2005.


Bilen lige her har dog ikke meget tilfælles med de første eksemplarer i 300C-modelrækken. For det første er den med en produktionsdato i 2016 hele 11 år nyere. Dertil skal lægges, at der en SRT. Hvilket på Chrysler-sprog betyder topmodel med 6,4-liters HEMI-V8.

Men, som det så ofte forholder sig, findes de personer, som bare ikke kan få nok. Og sådan en type har været forbi australske Dontex Automotive Performance.


Hvilket der er kommet et decideret monster ud af. For ok, motoren er med en slagvolumen på 6,2-liter godt nok blevet 200 kubik mindre, til gengæld er den hentet direkte fra en Dodges Hellcat-program.

Kompressoren giver selv i tomgang et umiskendeligt hyl fra sig. Omvendt er den med til at sørge for, at der er 971 hestekræfter og 1.253 newtonmeter ved 1.5 bars ladetryk at sende igennem den 8-trins automatgearkasse.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk