Den sidste Bugatti Veyron Super Sport er til salg


Hvis du skal have en speciel bil, er en Bugatti Veyron med bare 2.000 km på tælleren et godt bud.

Hvad med den sidste der nogensinde er lavet? Eller i hvert fald den sidste Super Sport. Den har vi nemlig lige her.

Okay, den står i England, og du skal ringe til sælger for at få en sludder om prisen, men den skulle være god nok. Verdens sidste Veyron Super Sport er til salg. Og lige netop den bil, eller Super Sport-bilerne i det hele taget, er den mest specielle i et hav af special-udgaver som Bugatti sendte på gaden af Veyron.

Bilen kan køre 438 km/t, det har Bugatti bevist på deres testbane i Frankrig, og monsteret her er den sidst i rækken af blot 48 biler.Tophastigheden er dog langt fra det eneste, der gør den sidste Super Sport speciel. Se bare på lakken. Den er matsort. Et tema der fortsætter ind i kabinen, hvor kulfiber bryder den meget røde læderstue.

Sælger skriver, at bilen er serviceret hos Bugatti London hvert år, og skulle du være i tvivl om, hvorvidt det nu vitterligt også er den sidste Super Sport, har Bugatti-fabrikken skrevet under på det.

Det dokument følger selvfølgelig også med. Fabriksgarantien er i øvrigt forlænget, så den løber faktisk et par måneder endnu. Nemlig til januar 2022.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk