Reklame:

Danske fætre sætter rekord – deres motorcykel er verdens hurtigste

De danske fætre Hans-Henrik Thomsen og Glenn E. Nielsen er verdens hurtigste. I hvert fald på et eldrevet køretøj.

Verdens hurtigste elektriske køretøjet er lavet i Danmark. Det slog de danske fætre, Hans-Henrik Thomsen og Glenn E. Nielsen, fast, da de i weekenden kørte ræs på 402 meter-banen Santa Pod Raceway i England.

Til sammen udgør de to fætre “True Cousins”, og der elmotorcykel blev i weekenden målt til at køre 331,6 kilometer i timen. Det har ingen andre i verden gjort hurtigere end de danske fætre. Den tidligere verdensrekord lød på 325,7 km/t.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Fætrenes høje hastighed er dog ikke den eneste rekord, de kan tage med sig hjem fra turen til England. I en tid på 6,61 sekunder slog motorcyklen med navnet Silver Lightning endnu en rekord hjem.

– Det var en kæmpe forløsning. Det er kulminationen på mange års arbejde, der har kostet meget tid og mange penge, siger Hans-Henrik Thomsen til TV2 Lorry.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?