Annonce:

BMW huggede 68-årigs finger af – skal betale 13 mio. kroner

En 68-årig BMW-ejer har fået 13 millioner kroner plus det løse i erstatning, fordi hans BMW med soft close huggede hans ene finger af helt tilbage i 2016.

Besøg vores annoncør:

68-årige Godwin Boateng fra Long Island i New York kom helt galt afsted, da hans BMW X5 med soft close på dørene huggede hans finger af.

Det er dog først nu, at sagen er afgjort til Godwin Boatengs fordel.

Det skriver New York Post.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Både dommeren og juryen i sagen har givet BMW, som ellers mener, at Boateng delvist selv var skyld i ulykken, hele skylden.

LÆS OGSÅ: Polestar kom ud af 2023 med et underskud på 10 millarder kroner

Bl.a. fordi bilmærket undervejs i sagen har indrømmet, at der er registreret 44 ulykker med mærkets soft close-døre rundt om i verden. Og det alene i 2016, hvor Boateng også kom til skade.

Til New York Post forklarer BMW-ejerens advokat, at selvom hans klient stadig ejer den X5, som huggede hans finger i 2016, har den 68-årige fået betydelige funktionsnedsættelser.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Godwin Boateng har i dag svært ved at skrive. Ligesom han har måttet gennemgå adskillige operationer omkring den finger, der altså ikke længere er der.

BMW nægter fortsat at have noget ansvar i ulykken overhovedet. Derfor overvejer bilmærkets advokater nu også, om sagen skal ankes.

Det er ikke første gang, at bilister er kommet galt afsted på grund af teknik i biler. Men det behøver langt fra altid at være bilmærkernes skyld.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Tesla kan eksempelvis ikke bebrejdes noget i forbindelse med en ulykken, der for nylig kostede en motorcyklist livet, fordi en Model 3-ejer stolede for meget på bilens formåen. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler