Annonce:

BMW freder forbrændingsmotoren i den næste M3

BMW M3 beholder forbrændingsmotoren, efter at EU har slækket på de nye emissionskrav, erfarer BMW Blog.

BMW er i gang med at elektrificere hele sit modelprogram, men en ting rører tyskerne tilsyneladende ikke ved, nemlig forbrændingsmotoren.

Som et af de eneste mærker i tysk bilindustri har mærket fra München nægtet at sætte en udløbsdato for forbrændingsmotoren. Og nu er der mere godt nyt fra den kant, hvis man er tilhænger af fossilbilen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Efter at EU har slækket gevaldigt på kravene til den kommende emissionsnorm for personbiler, kaldet Euro 7, kører BMW videre med forbrændingsmotor i den næste M3.

Det skriver BMW Blog.

LÆS OGSÅ: Dansk forbud får efterspørgsel til at stige med 700 procent

Men det er ikke alt; mediet mener at vide, at BMW lader en M3 med elmotor og en M3 med forbrændingsmotor kører side om side med hinanden, selvom de to samlebånd slet ikke får nogle fællestræk.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Bilen med benzinmotor bliver således bygget på en helt anden platform. Når det så er sagt, skriver mediet også, at M4’eren udelukkende vil findes som elbil, når den næste aftapning af coupé-modellen engang er klar.

BMW’s plan er at fortsætte med brugen af den 3-liters rækkesekser kaldet S58, da den stadig vil kunne klare selv de nye og altså kun lidt strengere emissionskrav.

En ting skal de kommende M3-ejere dog ikke regne med at se, nemlig et manuelt gear og dermed en bil med tre pedaler. For nylig meldte BMW nemlig ud, at det er helt slut med den slags.

BMW er generelt ikke alene om at holde fast i forbrændingsmotoren. Flere lande bakker nu ud af politiske forslag om et forbud mod fossilbilen, og hos EU vakler et ellers planlagt forbud fra 2035.

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:

EU-parlamentets største gruppe af politiske partier har nemlig sagt, at man vil rulle lovgivningen helt tilbage. Læs mere om det her.

Læs flere nyheder fra og om BMW her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler