Pensionist bliver den første Rimac Nevera-ejer nogensinde


Der skal kun laves 150 biler – den først er allerede leveret. Og det til en Formel 1-verdensmester.

Den har 1.940 hestekræfter, skal kun bygges i 150 eksemplarer og hvis du og jeg skulle købe én, vil det kræve mindst 2,3 millioner euro. Altså før danske afgifter. Hvor meget Nico Rosberg har givet for sin Nevera, ved vi ikke. Men det er et faktum, at han har fået leveret den allerførste fra produktionen.

Bilen har serienummer 000, og selvom Bugatti/Rimac opbevarer den for ham, så er Nico Rosberg, der blev Formel 1-verdensmester i 2016 og pensionist samme år, bilen første og reelle ejer.

Den tidligere Formel 1-kører kalder sin Nevera-specifikation for ‘den rene batmobil’. Bilen er da også nærmest sort i sort med en pokkers masse kulfiber. Altså lige bortset fra de sølvfarvede aluminiumshjul.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Med sine 2.350 Nm – ja, det er vanvittigt meget – fra de fire motorer (en ved hvert hjul) går Nico Rosbergs nye bil fra 0 til 100 km/t på to sekunder rent. Det gør alle Nevera såmænd når de er bygget. Og de stopper ikke, før speedometeret viser 412 km/t.

Ses vi til Auto Show?


Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk