Reklame:

Billede afslører: Tesla truer ansatte – klar til slå hårdt ned dem på

Tesla tolererer ikke billeder uden tilladelse. I hvert fald ikke af mærkets første pickup – den nærmest rumskibs-agtige Cybertruck. Det afslører internt notat nu.

I månedsvis har vi været vant til, at det ene efter det andet billede af Cybertruck-prototyper er dukket op.

Men nu vil Tesla den form for lækager til livs. Det fremgår af et internt notat, som mærkets ledelse har sendt rundt til de ansatte.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

I notatet truer Tesla-toppen med, at enhver ansat, der tager billeder af noget som helst Cybertruck-relateret, vil blive bortvist fra fabrikken i Texas.

Altså hvis det eller de billeder bliver taget uden Tesla-toppens tilladelse.

LÆS OGSÅ: Regeringen er på vej med ny lov: “Vil ramme bilister endnu hårdere”

–  Alle medarbejdere eller hyrede personer udefra, der bliver afsløret i at tage billeder og videoer af noget relateret til Cybertrucken (f.eks. køretøj, dele, produktionslinje osv.) uden tilladelse, vil straks blive eskorteret ud fra fabrikken, lyder det i notatet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

I det interne notat skriver Tesla-ledelsen desuden, at der, hvis den slags alligevel sker, vil blive igangsat HR-undersøgelser.

Der står endvidere i det interne notat, at ansatte, som godt må tage billeder af Cybertruck, nu få udleveret et mærkat, så de bliver nemmere at genkende. Også for fabrikkens vagtpersonale.

Reklameblok:


I begyndelsen af august dukkede der bl.a. en video, som angiveligt viser de næsten færdigbyggede Cybertrucks, op fra fabrikke i Texas. Og den slags vil Tesla altså meget gerne undgå.

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?