Bilist tog amfetamin med 200 km/t – “Jeg slap ikke speederen”

Arkivfoto: presse-fotos.dk

I retten forklarede en 25-årig vanvidsbilist, at han ikke mindes at have lettet foden fra speederen en eneste gang.


Onsdag blev en 25-årig mand fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Odense. Her sad han tiltalt for at have kørt for at have brudt et af hav færdselslovens regler på de bare 20 minutter, som politiet jagtede ham i.

Manden kørte fra Aarhus til Odense mens han tog amfetamin bag rattet. Det skriver Fyens.dk.

I en stjålet Nissan Qashqai kørte manden med politiet i hælene med op mod 200 km/t.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Jeg så blå blink og tænkte: – “Det i hvert fald ikke var mine venner.” Så kørte jeg, og de sakkede lidt bagud. Jeg mindes ikke, at jeg har lettet foden (fra speederen, red.) en eneste gang, citerer avisen den 25-årige for at have sagt i retten.

Har gjort det samme flere gange
Jagten på ham stoppede først, da den 25-årige selv hoppede ud af den stjålne Nissan i Odense-bydelen Bolbro. Før det er jagten blandt andet gået med høj hastighed i nødsporet på motorvejen og over for rødt flere gange.

Politiet mener også, at den 25-årige på et tidspunkt kørte mod færdselsretningen. Det benægtede han dog selv i retten.

Se vores reklamer:


Det er ikke første gang, af den 25-årige er på kant med færdselsloven. Han er flere gange tidligere taget bag rattet med narko i blodet og for at køre uden kørekort i stjålne biler.

Dommeren besluttede at varetægtsfængsle manden indtil 22. november. På fri fod vil han være farlig for andre, lød vurderingen.

Reklame:
Flere artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk