Reklame:

19-årig bilist lavede dyr dummert lige foran politiet

Mandag aften lærte en 19-årig på den hårde måde, at der ikke hersker anarki i trafikken herhjemme. 

Regler er regler. Også for de yngste bilister. Måske især for de yngste bilister. Hele 3 år efter, man har taget kørekort første gang, hænger førerretten nemlig en tynd tråd.

I hvert fald tyndere end alle andres. Det blev en 19-årig mand mindet om mandag aften, da han i krydset Godsvej/Anders Plougs Alle i Greve valgte at køre over for rødt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

‘Uheldigvis’ for den 19-årige så en politiet det hele. Det kostede ham ikke bare en bøde på 2.000 kr. Det udløste også et klip i kørekortet.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

LÆS OGSÅ: Endnu en bilist mister kørekortet og bil efter gaderæs – snuppet af betjent i særlig bil

Fremover skal den 19-årige da være ekstra påpasselig i trafikken. Et klip mere og kørekortet ryger. Som ny bilist har man nemlig kun to klip at give af, inden førerretten er fortid. Alle andre bilister har tre.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Klippet og de 2.000 kr. var dog ikke den 19-åriges eneste hovedpine. Politiet mener nemlig også, at han var påvirket af stoffer under kørslen.

Viser den formodning sig at holde stik, kan den unge bilist godt vinke farvel til vejene. Og det i en længere periode. Det samme kan 7 bilister, hvis vanvidskørsel politiet mener en dansk youtuber har dokumenteret flittigt på sin egen kanal, måske.

Youtuberen er en af de syv, politiet dukkede op hos for at beslaglægge biler i løbet af natten. Læs mere om sagen her.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?