Reklame:

Bilist havde ikke styr på en skid – trak den ene ulovlige bil efter den anden

Fredag rykkede politiet ud til en mark lidt uden for Rødby. Kort efter blev den medbragte bødeblok rødglødende. 

Det var en anmeldelse, der fredag morgen sendte Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi ud til en mark lidt uden for Rødby.

Her kunne ordensmagten, at en 26-årig mand havde det lige lovlig sjovt. Ifølge politikredsens døgnrapport sad den 26-årige bilist bag rattet af en personbil som trak rundt med en firehjulstrækker.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Kort efter viste det sig, at den 26-årige mand slet ikke måtte sidde der, hvor han gjorde. Ikke bare manglede der nummerplader på personbilen. Det samme gjorde mandens kørekort.

Det havde han nemlig slet ikke noget af. Af samme grund blev den 26-årige sigtet for at køre bil uden førerret og for at køre rundt i en bil uden nummerplader.

LÆS OGSÅ: Norsk elbil-formand langer ud efter Danmark: “I kunne også have haft 90 procent nye elbiler”

Politiet fandt desuden 5,6 gram amfetamin og en foldekniv i bilen. Hvorfor bilisten også blev sigtet for at overtræde knivloven og loven om euforiserende stoffer. Alene det manglende kørekort bliver dog en dyr affære.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Er det første gang, manden tages uden kørekort, venter der en bøde på 7.500 kr. Den sigter kun for hver gang, politiet måtte tage ham i det samme.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?