Audi (og Porsche..) kan være på vej ind i Formel 1


VAG-koncernen rygtes på vej ind på Formel 1-gridden med store muskler.

Der gik ikke meget mere end par minutter, efter at Aston Martin offentliggjorde sit Formel 1-comeback, før det begyndte at flyve med rygter, om at VAG-koncernen er interesseret i at følge efter i 2025.

Og de spekulationer lever stadig. Nu måske mere end nogensinde før. Det skulle i så fald være med enten Porsche eller Audi som mærke. Og det lyder ikke helt umuligt. For begge fabrikker er på nuværende tidspunkt med i Formel E. Men Audi har allerede gjort det klart, at man forlader den elektriske race-klasse ved udgangen af denne sæson.

Chefer til møde i alpeland
Og det kan meget muligt være for at gøre klar til det helt store Formel 1-rykind. Mediet RacingNews365 beretter, at både Porsche og Audi-chefer har været til møde med motorsportsorganisationen FIA i Østrig. Med sig havde de tyske chefer Adam Baker, som er FIA’s tidligere sikkerhedsansvarlige.Baker skal hos VAG-gruppen lede et helt nyt motorsportsprogram. Hvad der blev sagt på mødet, kan vi af gode grunde ikke vide. Men hos Drivetribe spekulerer man i, at Audi i det mindste overvejer rollen som motorleverandør.

Noget der til gengæld ikke kommer til at ske, er, at Volkswagen blander sig. I Wolfsburg har man nemlig besluttet sig for at trække stikket til alt motorsport – læs mere om det her.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk