Reklame:

Arrangør advarer – gaderæs er i fare for at blive aflyst

Efter planen skal der køres gaderæs af den lovlige slags i Skjern senere på måneden. Men allerede nu er det i fare for at blive aflyst, fortæller arrangøren.

Racedays.dk, der er arrangere lovlige gaderæs rundt om i landet, kommer efter planen til Skjern 18. august.

Men allerede nu er arrangementet i fare for at blive aflyst. Det fortæller Racedays’ medieansvarlige Mathias Mose Olesen til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det hele handler om, at arrangøren ikke vil tage den økonomiske risiko ved en underskudsforretning på den udpegede asfaltstrækning i Skjern.

Er der ikke solgt 500 billetter til publikum og 60 køre-billetter, kommer det lovlige gaderæs ikke til byen, lyder det. Omvendt vil Racedays ikke kalde det urealistisk at få solgt billetterne i tide.

LÆS OGSÅ: Formand: “Politiet aflyste lovligt gaderæs i SIDSTE øjeblik”

I tide er 5 dage, før ræset går i gang. Altså 13. august. Sidst, det lovlige ræs var i Skjern, gav det underskud, forklarer Mathias Mose Olesen til avisen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Men bliver det til noget denne gang, skal det køres på på Ferrodanvej mellem klokken 20 og 00.00. Kalenderen viser, at det lovlige ræs også kommer til Odense og Randers, før sæsonen går på hæld.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?