Reklame:

Åh nej – Kevin Magnussen kan ikke køre med

Det drejer sig om en helt ufarlig operation i hånden. Men det holder nu alligevel Kevin Magnussen ude.

Det bliver højst sandsynlig ikke til noget til noget amerikansk 24-timers løb for Jan og Kevin Magnussen. I hvert fald ikke sammen. Junior har nemlig et ømt håndled, der både kræver en operation og nogle ugers hvile.

– Jeg havde et ømt håndled, så jeg gik til lægen for at få set nærmere på det. De fandt en cyste, som skal fjernes nu, så jeg kan være klar til Formel 1-sæsonen.
– Det er en harmløs procedure, men jeg er formentlig nødt til at hvile mig i nogle uger bagefter. Jeg er nødt til at vente at se, hvad lægerne siger. Men det usandsynligt, at jeg deltage i Daytona, siger Kevin Magnussen.
Det var ellers meningen, at far og søn sammen med Mark Kvamme og Trenton Estep skulle dele en Porsche 911 GT3 i løbet af 24 timer på den amerikanske racerbane. Men det bliver højst sandsynlig ikke til noget alligevel. I hvert fald ikke med Kevin Magnussens deltagelse.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?