Annonce:

Tesla-dræber går fra 0 til 96 km/t på 1,89 sek.

Her handler det mest af alt om håneretten.

Forskellen mellem Tesla Model S Plaid og Lucid Air Sapphire er så lille, at den for de fleste er ligegyldig. I hvert fald når det kommer til tiden, det tager de to performance-ellerter at nå fra 0 til 60 mil (0 til 96 km/t, red.). Men den er der.

Teslaen er 1,9 sekunder om at nå den hastighed. Lucid Air Sapphire gør det præcis det samme på 1,89 sek., siger mærket. Helt ærlig handler det nok mere om håneret end så meget andet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Men det er nu ikke, fordi præstationerne i Sapphire ellers fejler noget. Ud over at den på det nærmeste flyver fra 0 til 100 km/t, kører den også 330 km/t på toppen. Det er 8 km/t hurtigere end modstykket fra Tesla.

LÆS OGSÅ: VIDEO: “Jeg spraymalede min Skoda – nu ligner den en fucking katastrofe”

Det, vi til gengæld ikke kan få at vide, er, hvor hurtigt Lucid-bilen er på den klassiske quarter mile. Men med 1.200 hestekræfter og elbilens øjeblikkelige moment kan den næppe være langsom.

Teslaen skal i øvrigt bruge 9,4 sekunder på den disciplin. Spørgsmålet er så, om du vil give meget mere for en Lucid. For det kommer du til. Uden danske afgifter løber topmodellen op i en kvart million dollars. Det svarer til 1,8 mio. kr. Til sammenligning skal du ‘kun’ give 1,5 mio. kr. for Teslaens 1.022 hestekræfter. Men så er afgiften også betalt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler