VIDEO: “Jeg spraymalede min Skoda – nu ligner den en fucking katastrofe”

– Det ligner en fucking katastrofe, konstaterer en engelsk Skoda-ejer, da han løber før spraymaling.


Gør-det-selv-arbejde kan spare dig mange penge. Men det kan også gøre dig til grin mere end 1,5 mio. gange på de sociale medier. Det sidste er tilfældet for en engelsk Skoda Octavia-ejer.

Tiktok valgte han nemlig at udstille sin egen dumhed i et forsøg på at slippe billigt rundt om en hellakering. En hellakering med spraymåling altså. Bilens ejer finder dog hurtigt ud af, at det ser forfærdeligt ud.

LÆS OGSÅ: Chefens C63 AMG har fået nye nummerplader – du gætter den ALDRIG!

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Faktisk ligner det – som han endda selv siger – en fucking katastrofe. Det kommer da også frem, at bilejeren har været i byen, dagen før han tog beslutningen. Og her har tømmermændene nok ikke helt sluppet sit tag i ham.

Heldigvis kan det ‘hjemmegjorte værk’ fjernes igen. Men som Skoda-ejeren også erfarer er det nemmere sagt end gjort. Og så tager det lang tid. Men for alle andre er det bare et godt grin. Og Skoda’en? Tja, altså til en pris på 800 britiske pund eller knap 7.000 danske kr. har den næppe været verdens dyreste bekendtskab. Men måske det dummeste?

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


@forrestpompey25

Spraying my car after watching a youtube video. It went horribly wrong. #spraypaint #skodaoctavia #vrs #paintjobfail #paintjob #fail #regrets

♬ original sound – Forrestpompey25

 

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk