Annonce:

VIDEO: Ferrari har udviklet helt ny V12-motor til en helt ny bil

Med en kort video til et lige så kort tweet offentliggjorde Ferrari i denne uge, at fabrikken har bygget en ny V12-motor.

Er V12-motoren død? Nej, bestemt ikke. Især ikke hvis man spørger hos Ferrari i Maranello, hvor V12-motoren er et varetegn. Faktisk har italianerne netop offentliggjort, at man har bygget en helt ny V12-motor. Og det ‘helt uden at gå på kompromis’, som det lyder i et tweet fra Ferraris officelle kanal på det sociale medie.

LÆS OGSÅ: MEDIE: “FERRARI HAR BLACKLISTET JUSTIN BIEBER”

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Og kan man bare en smule italiensk – tak til Google Translate – vil man vide, at Purosangue ikke bare er navnet på en kommende Ferrari-model. Det betyder også ‘fuldblod’. Og uden at vi skal lægge Ferrari ord i munden, er det herfra ret nemt at lægge to og to sammen.

Sagt på en anden måde: Det skal overraske os meget, hvis ikke den nye V12 ender mellem forhjulene på Ferraris første SUV nogensinde. Det bliver formentlig i en topmodel. For det forlyder samtidig, at Ferrari er klar til at lægge den 3-liters twinturbo V6’er fra 296 GTB og den større V8’er med turbo i Purosangue.

Hvordan det hele spinder af, får vi dog først vished for, når Ferrari løfter hele sløret for Purosangue. Det sker senere i år. Men… vi ved faktisk allerede, hvordan bilen ser ud. Tilbage i februar slap billeder af modellen nemlig ud fra fabriksgulvet i Maranello – se dem her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler