Medie: Ferrari har blacklistet Justin Bieber

Ifølge italienske medier har Justin Bieber købt sin sidste nye Ferrari. Mærket fra Maranello har nemlig blacklistet pop-canadieren.


Ferrari bygger nogle af verdens fineste biler. Og er man der i livet, hvor man kan købe en fabriksny Maranello-model, forventer mærket til gengæld også, at man passer godt på bilen.

Det er bare ikke alle med penge som kan finde ud af det. Faktisk er listen over bandlyste berømtheder i Maranello ikke sådan lige til at overse. Top Gear-værten Chris Harris og hele Kardashian-klanen af reality-stjener er blandt dem som ikke skal regne med at kunne købe en ny Ferrari, siges det.

Ferrari har fået nok
Og i denne uge skriver Il Giornale så, at Ferrari har tilføjet det canadiske popikon Justin Bieber til den lidt kedelige liste. Ifølge mediet var Ferrari bestemt ikke begejstret, da Bieber i 2015 ‘glemte’, hvor han parkeret sin neonblå 458 Italia. Og det endda i flere uger.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Noget andet er, at italianerne bestemt heller ikke billiger Biebers generelle opførsel i trafikken og ‘manglende etik’ som Ferrari-ejer. I årenes løb har det blandt andet stået i medierne, hvordan popstjernen både har kørt alt for stærkt og uden kørekort.

Den neonblå 458 Italia fik Bieber i øvrigt malet om i sin tid. Hvilket Ferrari heller ikke var meget for. Oprindelig var bilen hvid. Italianerne var tilsyneladende heller ikke vilde med, at popstjernen solgte bilen på auktionen. Heller ikke selvom pengene gik til velgørenhed. Og nu har mærket altså fået nok, skriver Il Giornale.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk