Lækket: Her er Ferraris første SUV uden camouflage

Du må egentlig ikke se den. I hvert fald ikke endnu. Alligevel er billeder af den nye Ferrari Purosangue angiveligt sluppet ud.


Bare tanken om at Ferrari ville bygge en SUV har allerede skabt debat nok i sig selv. Og lige om lidt er den her faktisk. Purosangue skal den hedde.

Lige nu florerer et par lækkede billeder på de sociale medier. De viser angiveligt den nye SUV uden det mindste Maserati-lignende camouflage. Billederne er højst sandsynlig taget på fabriksgulvet i Maranello, hvor kameramanden har skullet skynde sig. For billederne er hverken i kvalitet eller vinkler de bedste. Alligevel er det mere end nok til, at vi kan få en idé, om hvordan bilen ser ud.

Det overordnede formsprog stemmer overens med det, vi har set på utallige spionbilleder af Purosangue på det seneste. Fronten er meget lang (muligvis fordi der skal være plads til en V12-motor bag ved forhjulene). Der er fire døre og en skrå tag-linje. Ikke helt ulig formerne på Ferraris seneste ‘praktiske gris’, GTC4 Lusso.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Når det kommer til motorvalg, er det sandsynligt, at Ferrari præsenterer Purosangue med en hybrid-hjulpet V8-motor. Måske en neddroslet udgave af hybrid-V8’eren i superbilen SF90. En V12-motor er dog heller ikke udlukket. Det samme er en V6-hybrid i den billigste model heller ikke. Italianerne bruger allerede en V6-motor i plugin-hybriden 296 GTB.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Vi ved meget mere, når Purosangue senere i år får sin officelle debut. Fem år efter at Ferrari bekræftede, at de ville bygge en SUV. Eller en FUV, Ferrari ferrari utility vehicle.

Artikler og reklamelinks:
Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk