Annonce:

Tesla taber 126 milliarder dollars i værdi

Efter at det i mandags blev kendt, at Teslas stifter og direktør Elon Musk har købt hele Twitter, er bilmærkets værdi styrtdykket med 12 procent.

Det er ikke alle, der tager det lige pænt, at Elon Musk har smidt 44 milliarder dollars på bordet for kontrollen med det sociale medie Twitter. Især ikke Teslas aktionærer. Firmaet har siden mandag aften tabt 12 procent af sin værdi.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det svarer til 126 milliarder dollars eller 888 milliarder danske kroner. Inside EV skriver, at aktionærerne reagerer negativt på, at Elon Musk vil realisere noget af sin 17 procent store aktiepost i netop Tesla for at få råd til Twitter-købet.

–  Investorerne kigger på Musks frihedskamp i Twitter, som han gerne vil sætte fri. Men det kommer til at koste rigtigt mange penge, hvis det skal kunne lade sig gøre, siger investeringsøkonom Per Hansen til Ritzau.

Interessant nok faldt Twitter-aktien også i går. Da den amerikanske børs lukkede, kunne Twitter notere et tab på 3,9 procent til 49,68 dollars pr. aktie. Med sit købt i mandags indvilligede Musk i at købe aktier for 54,20 dollars pr. styk – og hans skal altså købe alle sammen.

De 12 procents nedgang i aktieværdien er ikke det eneste slag, Tesla har fået på det seneste. Samlet set er Tesla-aktien faldet med 23 procent siden 4.april i år.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler