Annonce:

Her risikerer bilister 10.000 kr. i bøde, hvis bilen er beskidt

Kender du typen, der er et rodehoved i bilen? I England kan det koste op til 10.000 kr. i bøde, hvis bilen er for beskidt. Ude som inde. 

Er du typen, der lader det rode i bilen? Selvfølgelig er du ikke det. Men hvis du var, er det nok meget godt, du ikke bor i England. Her risikerer bilisterne nemlig heftige bøder, hvis deres biler ligner lort.

Ja, sådan helt bogstavelig talt. Det engelske medie Express skriver, at bilisterne risikerer en bøde på helt op til 1.000 pund, hvis bilen er så beskidt udvendigt, at nummerpladen er umulig at aflæse. Og ikke nok med det. Er kabinen så fyldt med skrald, at bilen ikke kan føres ‘på en forsvarlig måde’, så vanker der yderligere 100 pund i bøde.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Altså sammenlagt næsten 10.000 danske kroner. Til sammenligning koster det 1.000 kr. i bøde herhjemme, hvis en nummerplade er uaflæselig.

Jamie Louram, der lever af at rengøre biler, siger til Express, at bilister ofte kommer i klemme med færdselsloven i England, hvis/når eksempelvis plastikflasker eller dåser triller rundt i kabinen. Louram har endda set eksempler på flasker som har kilet sig fast under bremsepedalen.

Jamie Louram bedste råd er derfor meget simpelt – find en skraldespand.


Annonce:

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler