Annonce:

Mister fars bil med 106 km/t

En bare 22-årig mand skylder nu sin far en bil, efter at ungersvenden mandag aften blev snuppet af en lasermåling i Sorø.

For en 22-årig mand gik en køretur gennem Sorø mandag aften alt for stærkt. Manden strøg en 50-zone med 106 km/t. Og fordi det er mere end 100 procent over det tilladte, kan det sidestilles med vanvidskørsel.

Faktisk er det ifølge loven vanvidskørsel.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Derfor har politiet nu været forbi manden for at forlange både kørekort og bil udleveret. En bil som tilhører den 22-åriges far. Men som det efterhånden burde være de fleste bekendt, så er færdselsloven ligeglad med ejerforhold. I hvert fald lige når det kommer til vanvidskørsel.

Til Ekstra Bladet fortæller Sydvestsjællands og Lolland-Falsters Politi, at det var en lasermåling, der fældede den hurtigtgående unge bilist. Mere havde politikredsen ikke at tilføje. De ville ikke oplyse, hvilken bil der nu er beslaglagt i sagen.

Hvad angår den unge mand kigger han nu ind i en rum tid uden kørekort, en heftig bøden og formentlig en afdragsordning med farmand.

Flere billeder: presse-fotos.dk

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler