Annonce:

Denne 46 år gamle Ford Thunderbird har bare 5.000 km på tælleren

En eller anden – red den!

Ejeren forklarer ikke, hvorfor hans Ford Thunderbird fra 1976 har tilbragt næsten hele livet parkeret i en lade. Men han vil gerne have 14.500 dollars svarende til 96.000 kroner for den.

Forklaringen på prisen skal muligvis findes i kilometertallet. For kigger vi på speedometeret en gang, har triptælleren registeret lidt over 3.100 mil. 5.000 kilometer plus det løse. Det hele er lidt kryptisk. Eller også er bilen bare sat til salg af én person, som intet aner om den.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Hverken motorstørrelse eller model er oplyst. Men hele drivlinjen skal eftersigende være original. Batteriet vil blive skiftet inden salg. Og det er stort set, hvad der er af oplysninger.

At kilometertallet godt kan passe, bekræftes af den originale voks, som Ford forærede Thunderbird-ejere dengang. Billederne af bilen er desværre langt fra de bedste. Men ud fra det, vi kan, synes den lange coupé med vinyltaget at være i fin stand.

I kabinen er der cirka nul slitage. Det ligner faktisk, at ejeren på et tidspunkt bare har parkeret bilen og besluttet sig for aldrig at bruge den igen.

Den sjette generation af Ford Thunderbird blev produceret indtil 1976, og bilen kunne fås i flere forskellige karosseriudformninger og motor-specifikationer. Størst af sidstnævnte var en V8’er med slagvolumen på 7,5 liter.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler