Annonce:

Nu kan din Tesla få kulfiber-bremser

Fra næste år vil Tesla Model S-kunder bestille deres biler med kulfiberbremser. Men det kræver det helt rigtige model og de rette hjul. 

Tesla har – på nogle markeder – tilføjet en ny type ekstraudstyr til Model S-kunderne. Nemlig bremser. Dog ikke hvilke som helst sæt bremser. De er nemlig keramiske. Altså af den slags du også finder du på Porsche 911 GT3.

Bremserne vil kunne bestilles i løbet af 2022 – i midten af året for at være mere præcis. Men det kræver, at man bestiller topmodellen ‘Plaid’ og udstyrer bilen med de 21″ Arachnid-fælge. Sidstnævnte koster 37.000 kr. i Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Bremserne i sig selv er ekstraudstyr, som Tesla skal have 20.000 dollars svarende til 131.000 kr. for.

Det amerikanske elbilsmærke siger, at de nye bremser er “designet til den ultimative baneoplevelse, Model S Plaid Carbon Ceramic Brake Kit er en komplet hardwarepakke, der leverer maksimal bremsekraft igen og igen.”

Tesla kan have sendt de nye bremser på markedet af flere årsager. Drivetribe mener blandt andet, det er fordi flere Plaid-ejere har klaget over, at de normale stålskiver bliver for varme og i det hele taget er ‘utilstrækkelige’ under hårde opbremsninger.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

En anden grund til at kulfiberbremserne snart er en mulighed er bilens enorme effekt. Med 1.020 hestekræfter er Model S Plaid den hurtigste elbil – med nummerplader – der nogensinde har kørt rundt på Nürburgring.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler