5 fede biler fra SEMA Show 2020


SEMA Show 2020 er specielt. Okay, det er SEMA altid. Men i år er det ekstra særligt. Verdens største tunermesse nægter nemlig at bøje sig for corona og holder hele showet online.

Bilentusiaster er et helt særligt folkefærd. Det har vi sagt før, og vi siger det gerne igen. Vi mener det nemlig, og SEMA Show i Nevadas ørken sætter år efter år tykke streger under netop det budskab.

For kan bilfolk ikke købe det produkt eller den dims, de mangler, ja, så fremstiller de den selv. Det er SEMA Show bilmiljøets ultimative bevis på.

LÆS OGSÅ: Dom – Ulovligt gaderæs koster 3 mænd bøderI år afholdes hele showet – noget alternativt – online. For første gang nogensinde. Men når en virus hærger hele verden, er man selvsagt nødt til netop at finde alternative veje for at få det hele til at køre rundt.

SEMA har lige siden begyndelsen i 1967 været et mekka af styling, tuning, dæk og fælge. Og så selvfølgelig alt der imellem – bare det har noget med biler at gøre.

SEMA360, som det er omdøbt til i år, er ingen undtagelse. Her på Boosted-redaktionen sikrerede vi også presseadgang, og efter at have snust rundt i det digitale SEMA-univers er vi klar med vores top-fem-bud over ombyggede biler, som messen har at byde på i år.

Johns kamæleonfarvede RX-7
Nogen vil måske indvende, at kamæleon-lak hører 00’erne til. Og de har ret. Men da vi så John Ubaldes multifarvede RX-7 FD’er, var vi med det samme parate til at gøre en undtagelse.

Mellem forhjulene har han skiftet lidt ud. For ikke at sige meget. Den trekamerede wankelmotor med turbo er nemlig fortid. Det til gengæld for en LS1-V8’er med 450 hestekræfter. Allesammen sendt direkte i baghjulene.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at læse videre