24-årig snuppet med 204 km/t – sendt direkte i fængsel

Politi
Foto: Kim Matthäi Leland / Politi.dk

I sidste uge blev en 24-årig mand varetægtsfængsel i fire uger, han kørte 204 kilometer i timen på motorcykel.

Den 24-årige kommer fra Fredericia, og på en strækning mellem netop hjembyen og Vejle blev han snuppet af en patrulje lørdag den 17. juli om morgenen.

Patruljen blev opmærksom på manden, da han kom kørende i høj fart Fredericiavej i Vejle. Da politiet forsøgte at standse manden, gassede han dog sin motorcykel op og forsøgte at tage flugten af både lande- og motorvej, skriver Fredericia Dagblad.


Da manden endelig blev stoppet, havde han overhalet andre trafikanter indenom flere gange og bragt andres liv i fare, fremgår det af sigtelsen.

I grundlovsforhøret nægtede den 24-årige at udtale sig, men gennem sin forsvarer protesterede manden over varetægtsfængslingen, som han kærede til Landsretten.

Fængsling for vanvidskørsel virker måske som et hårdt indgreb. Men politiet begrunder fængslingen med, at manden har flere tidligere domme samt nuværende sigtelser på sin person. Blandt andet for forhold der drejer sig om hastighed. Derfor skal han sendes bag tremmer.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk